Valami nem stimmel.
Hát hajrá és mentsük
a menthetőt !!!

 

 

A szerkesztőktől elnézést kérve, de megmutatom a statisztikát, ami a Padányi Blog látogatóinak számát mutatja. Ami elég kevés, legalábbis úgy érzem, pár emberrel egyetemben. Voltaképpen ez a blog, a ti szórakoztatásokra indult, azért, hogy a suli dolgairól mindig időben tudjatok, valamilyen programról beszámolót kapjatok. Van itt minden, filmajánló, a betevő falatotok elemzése, buli - ami szintén nektek lett szervezve - és még sorolhatnám. Megállapodhatunk abban mindenkivel, hogy ez egy jó dolog, nem? Mert utána néztem a neten és elég kevés iskolának van saját blogja. Sőt, egyet sem találtam. A statisztika ezzel szemben mást mutat.

Aki nem ért hozzá, legalábbis ahhoz, hogy kell egy ilyet nézni, annak is szembe tűnik, hogy ha az oldalletöltést nézzük, akkor még a 199 is, egy borzalmas adat, ahhoz képest, hogy jelenleg 889 diák jár az iskolánkba - köszönöm a Padányi honlapjának az adatot :D - szóval, ha ehhez hozzávesszük a tanárok számát, na jó, azért ne mindet, mondjuk úgy 50et, aki olvashatná, akkor körülbelül 940-950 ember + a külsősök, simán olvashatnák a blogot. Az 50 látogató, talán a legalja. Ebből mondjuk vannak a szerkesztők, a DÖKösök, pár tanár, egy-két öreg diák és az igazgató nő. Nem hinném, hogy 10-15 embernek bárki is érdemesnek gondolná a fáradozást, hogy új bejegyzéseket gyártson, mert idő és energia.

Mivel ez az állapot, tényleg tarthatatlan, ezért hónom alá csapok pár diákot, akivel fellendítjük ennek a blognak a működését. Olyan blogot faragunk belőle, hogy napi rendszerességgel legalább 200-300 (!!!!!!!!) olvasó legyen, ugyanis ez, igazán nem nagy szám, az iskola adatihoz és méretéhez képest.
A héten toborzó körútra indulok, hiszen Kapisztrán Jánosnak is sikerűlt. Igenis embereket fogunk keresni, akik hajlandóak rendszeresen írni a blogba. 3-12 osztályok közül szinte bárki írhat, aki egy picit is közösségi életet él. Ha máshogy nem, majd saját pénzből, saját időböl, saját energiával, teszek(ünk) ezért. Valami mód, csak van, hogy megmozgassuk a diákságot. Mert ezek ti vagytok, rólatok szól, nektek van.

Szóval a héten, emberek szervezése, plakátok és még sok minden más várható.
Addig pedig hallgassatok zenét, én bele szerettem :D 
köszöntem: memóca

 



A bejegyzés trackback címe:

https://padanyi.blog.hu/api/trackback/id/tr951739895

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PöDe 2010.02.08. 18:30:33

igyekezzetek népek, olvasgatni a blogot, mer felmondok! xD

memoca 2010.02.08. 18:38:14

ne legyél szőrös szívű xddd

csabá 2010.02.10. 10:13:02

Szerintem még mindig kevés a reklám, a matricákat ügyesen a földre ragasztva egy napig volt feltűnő, most már csak koszcsíkok vannak... :)
lehet, hogy ez szimbolikus?

HunWarrior · http://www.kuruc.info 2010.02.10. 17:05:29

Szerintem sok a gyerek aki "tanul" és azért nem olvassák a blogot...:D(poén volt:D)

dalmusz. 2010.02.10. 18:51:27

hát meghalok ezen a kissrácon!:D mekkoramenő.de hogy tud így gitározni ilyen picin? namindegy nem térek el a témától:) jó ötlet az embertoborzás ..én is szívesen írnék, eddigis sokszor akartam csakaztán nemvolt időm, demostmár alkotok valamit:)

Lilac Lily 2010.02.11. 20:37:42

Én is szívesen segítek, ha szükség van rám :D.

memoca 2010.02.12. 16:28:11

naaa ^^ mindenki de édes :P
új design lesz, utána jöhetnek a szerkesztők ^^

epilepszia (törölt) 2010.02.12. 19:14:44

helyes.. én is segítek, végre valaki elkezdett életet varázsolni ide ^^

cicologus 2010.02.17. 22:05:12

csak annyit hogy mozog a blog, nézik de lássuk be,mit nézz meg először aki fel jön aranyköpések (Bocs Lucas)ami már jó ideje nem frissül és nem azért mert nem adtunk volna be írást. nem egy embernek kéne egy részt csinálni, ha nem legalább 3 embernek kéne csinálgatni. és ne adj bocssás érettségi előtt 2 hónappal, ne csak végzős csinálja, mert nem érünk rá , mert még ha tagadják is, a végzősök most már tanulnak... és igen a 11. esek elsődleges feladata az iskolai diák szinten tartása, a 9. es kis.... felvágott nyelvű cuki pofák be vonssa, és ha valaki a Bálunkon illuminált állapotba tudott lenni akkor az iskolai életbe is legyen aktív, és ha kis blog szerkeztőink toborozni akarnak ,akkor az öreg padányisokhoz híven, akiket mi még láttunk működni, harsányan ellent mondást nem tűrően cselekedjen, és mondhatjátok hogy ennek nem késnyszrnek kell lennie , nem valóban ne, de a passzívok érdeklődését olyan módszerrel nem lehet felkelteni, hogy "jajj nem lenne kedvetek" nem figyelnek, nem érdekli, elég nagy szájuk van a 11. eseknek, istenek hála, hogy igen is oda menjenek az osztályokba és be vonják az osztályok tagjait!
ha kell bementek és addig nem jöttök ki amig 5 embert osztályonként nem találtok, ha kell tanári segítséget is be vontok. és ne az legyne ahozzá állás mint szalag avatón , mert kurva szar érzés volt hogy évek óta csak mi nem kaptunk műsort, és nem Csababát kll hibáztatni ez a ti tisztetek volt, és el buktátok, nem a video volt rossz bár én pl E-st egyszer láttam a videon, mindegy szarul esett enyi, mert az apró tisztelet adásnál kezdődik az iskolai összetartás ha nem tiszteled a másikat, a fiatalabbak nem tisztelik az idősebb diákot, mit várjunk, mért tennének bármit

májkül, the oridzsinál 2010.02.18. 21:10:33

Amúgy csatlakoznék annyiban, hogy ez tényleg szégyen a 11-kesek részéről, már bocsánat de mi volt ez a műsor? Fogok egy kamerát, interjú egy csövessel aztán kész is az anyag:D. Értem, hogy lámpaláz meg nem érdekel meg mittomén de összesen 4 ember volt képes valamit alkotni? Persze nem hiszem, hogy mindenkiben egy színész veszett volna el , de annyi baráti szál van egy-két 11.-kes és 12.-kes között, legalább egymásért megtehették volna, a bloggal pedig lehet párhuzamot vonni ha ezt a témát nézzük, mindkettő a passzivitás miatt lett/lesz tré.

beks 2010.02.19. 22:18:56

@HunWarrior: hogy lenne igaza? Írt egy 15 soros kommentárt, amiben minden második szót nemtudta leírni. Arról nem is beszélve hogy az összes évfolyamnak sikerült beszólnia, és még a végére odaböki hogy tiszteljük ...

cicologus 2010.02.21. 19:50:25

nah mivan, fáj az igazság nagy magyarka, az írásképhez annyit, annyira felhúztam magam remegtem a dühtől, amit szégyellek is. lássuk te mit teszel az ügy érdekébe mához képest- 2010.02.21. -két hét alatt mennyi igazán közösség teremtő programot hoztok össze, és ha sikerül 5 ilyen program, lemegyek és a tiszteletem kifejezésére ,az össze alsóbb osztályba bemegyek és elnézést kérek a kommentár miatt! kitétel: nem számít, olyan koncert ahol nem jelenik meg 150 padányis diák, de , hogy lásd a végzős szeretett, lesz lelki gyakorlat vállaljatok be olyan, beszélgetések meg szervezését, kisebb csoportokba , külömbőző osztályokkal, különböző témákkal kapcsolatosan. Az egészségügyisek tarthatnának nyílvános bemutatót ( az évben már volt egy kisebb)ebben is szívesen segítünk nektek, hívhatunk vörös keresztes, mentős előadókat, kicsiny ajándékokkal, mert ugye ez is volt idén is és mégis nagyon kevesen voltak jelen, pedig mi meg szerveztük vártunk titeket, hajrá csináljatok ti is egyet nagyobb ovációval (30 fő min. legyen a rész vevő) bocs ez is hosszú lett, de legalább valaki írogat:) kösz, akik mellém álltatok:)

memoca 2010.02.22. 06:00:58

lilac xD beszédem van veled :O :DDDD

PöDe 2010.02.26. 22:02:34

cicologus: szerintem a Padányi blog miatt ne húzd fel magad ennyire, nem éri meg... xD

HunWarrior · http://www.kuruc.info 2010.02.26. 22:38:39

@cicologus: nézzed már meg,hogy mit írtam..-.-" Másik meg... utálom,hogy magyarkázol,meg mások is warriorka..becéztelek?? nem.Szánalom,hogy végzős létedre ezen a szinten vagy. Én sem becézgetlek neked sem kéne.(N)
süti beállítások módosítása