LOL Megasztár és a tanév vége

 2010.06.12. 17:39

Sziasztok!

"Two days before the after tomorrow" tartott a Padányi egy Megasztárnak keresztelt nagyszabású rendezvényt a tornacsarnok felében. Részletekért katt a tovább gombra!

A hirtelen jött ötletet én is csak a "verseny" napján tudtam meg (na, szép... mindig a blogos tud meg utoljára mindent...).
A szokásos módon, faszékeken, lábunk alatt a zöld szőnyegen élvezhettük a showt. 5 tagú ex-Padányis zsűri pontozta a mutatványokat. Kivéve a Nudlit, mer ő még mindig Padányis.
A műsort egy kicsit izgulós bűvész nyitotta, majd ahogy egy tisztességes Megasztárban illik, Szelle Szilárd melegítette be a színpadot a többi énekes (vagy énekesnek látszó) diáknak. Aztán felszambázott egy nyolcadikos, és beledúdolta(???) a fülünkbe, hogy "labamba".
Utána végre egy ígéretes kilencedikes énekhang Whitney Houstont varázsolta elénk, de a jóérzésünk kicsit alább hagyott, mikor (mármegint) musical szólt a mikrofonból.
Az ezt követő műsorszámban 2 lány megmutatta nekünk, hogy a szőkék igenis tudnak valamit... A csajduó nem csak itt kápráztatta el a közönséget (és nem mellesleg a zsűrit), hanem este Keszthelyen a Helikon-gálán is. Gratulálunk nekik!
A lányok egyetlen vetélytársa Cuncus, a 10.H beatboxere, aki holtversenyben lett első a duettel.

A bulit a Prescence zenekar zárta, ahol (mint minden évben...) Árpi csillogtatta tehetségét a dobok mögül.

Ha kicsit máshogy alakult volna a musicalek és a pörgős számok aránya, valóban hozta volna a Megasztár hangulatot az egész, de így (Csababá' nyomán) maradhat LOL Megasztár elnevezés. Ja és hiányzott a 'bikicsunáj'.


 



Pénteken mindenki nagy örömére lezárult a 2009-2010-es tanév. Az ünnepélyes évzáró szokás szerint hosszú volt. De még mindig nem annyira, mint régen Borián Tibor atya beszédeivel még annó. Úgyhogy szeretjük Kati nénit, mert rövid és lényegretörő.

Megkaptuk a bizonyítványunkat, és az iskola hipp-hopp kiürült jópár hétre. Mindenki tűzött haza, de sajnos a Nap is ugyanígy tesz, úgyhogy mindig kenjétek be magatokat naptejjel, mert UV-veszély van.

Üdv: PöDe

A bejegyzés trackback címe:

https://padanyi.blog.hu/api/trackback/id/tr572076608

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása